Ando Gym Kranj

 MEDNARODNI TEDEN GIBANJA - MOWE WEEK

Med 23. in 29. majem 2016 v okviru vseevropske kampanje " Sedaj se gibamo - NowWeMove", po vseh evropskih državah in tudi drugod po svetu poteka Mednarodni teden Gibanja ( Move week ).

Tudi naše društvo bo aktivno vključeno in bo v Tednu gibanja za obiskovalce pripravilo brezplačne športne tečaje in vadbe v sklopu vseslovenskega projekta Športne unije Slovenije: Slovenija v gibanju 365.

Vabljeni na TEDEN ODPRTIH VRAT, prijave in informacije na info@andogymkranj.si, oz. 051/263-080.

Mali Samuraji: Aikido za otroke od 3. do 8. leta - tor in čet od 16.30 do 17.30

Andokai Aikido od 9. leta naprej - tor in čet od 17.30 do 18.45

ABC Zdrava vadba - pon od 19.30 do 20.30

TRX funkcionalna vadba - sre od 16.30 do 17.30

 

Slovenija v gibanju 365  je vseslovenski projekt Športne unije Slovenije, ki spodbuja, povezuje, informira in nagrajuje gibanje vseh generacij, vsak dan in povsot.

Projekt se izvaja na nacionalni ravni skozi celo leto, zato sočasno prispeva tudi k dvigu kazalnikov zdravja širše javnosti. Osrednji cilj projekta je zbrati milijon ur gibanja posameznikov, udeležencev športno rekreativnih prireditev in vadb, ki jih organizirajo in izvajajo športne organizacije. Zbrane ure bomo s pomočjo partnerjev pretvorili v finančna sredstva, ki jih bomo namenili za humanitarni projekt - BOTRSTVO s Športno unijo Slovenije, organizacijo brezplačnih športnih počitnic in vadb ter nakup športnih torb z rekviziti za socialno ogrožene otroke.