Ando Gym Kranj

JESENSKE POČITNICE - ODPRIMO TELOVADNICE ZA VSE

 

Program bo potekal v času jesenskih počitnic in sicer od 30.10.2017 do 3.11. 2017, v ponedeljek, torek, četrtek in petek, vsak dan v dopoldanskem času od 9.00 do 12.00 in v popoldanskem času ob rednih terminih vadbe:
- tor in čet od 16.30 do 17.30 Andokai Aikido Mali samuraji od 3 do 8 let

- tor in čet od 17.30 do 19.00 Andokai Aikido / Jiu Jitsu od 9 do 15 let
Vsak dan se bo izvedel program Andokai Aikido / Jiu Jitsu kot osnovni program, v nadaljevanju pa bodo vsebine prilagojene starosti…funkcionalna vadba: vadba z žogami, TRX in ABC Zdrava vadba. Vsakodnevno bomo spoznavali tudi različne športne rekvizite in delo z njimi: kolebnice, obroči, lestev za poskoke, »ripstoli«, in se zabavali ob različnih športnih igrah kot so različne štafete z raznovrstnimi pripomočki, vlečenje vrvi, plezanje, borilne igre, sprostitvene igre,…
Prisotni vaditelji in prostovoljci bodo vsak dan skrbeli za pravilno izvedbo, varnost in dobro počutje udeležencev. Vsa vadba bo potekala v urejeni, opremljeni dvorani na Savski cesti 34, 4000 Kranj, Športnega društva Ando Hirschmann.

Počitniški programi bodo za vse udeležene otroke in mladino brezplačni. Potrebujete le športno opremo, pijačo in malico.

 

V projektu sodelujejo Mestna občina Kranj, Zavod za šport RS Planica in Športna unija Slovenije.
Informacije in predhodne prijave na info@andogymkranj.si ali po tel. 051/263-080.

Akademija gibanja in veščin